Täältä löydät muutamia ihmisiä jotka käyttävät tamigoa päivittäin.

Lue alta miksi he ovat päätyneet käyttämään tamigoa.

Katso mitä asiakkaamme sanovat tamigosta

Customer case Johan Bulow

tamigon avulla sekä johto että työntekijät saavat yleisnäkymän työvuorosuunnitelmaan ja palkkoihin jota emme olisi saaneet millään muulla tavalla.

Eksklusiivinen lakritsibrändi – Lakrids by Johan Bülow – vaihtoi tamigon työvoimanhallintaratkaisuun 2012. Käsinkirjoitetut työvuorosuunnitelmat vaihtuivat nopeasti päivitettäviin ja automatisoituihin online-työvuorosuunnitelmiin. Lakrids otti myös käyttöön tamigon Touch kellokorttijärjestelmän työaikakirjauksiin.

Kun yritys työllistää pelkästään nuoria työntekijöitä, on mahtava etu, kun voimme käyttää tamigon mobiilisovellusta työvuorosuunnitelmasta ja vuorojen vaihdoista sopimiseen.

tamigo ei ole ainoastaan minimoinut aikaavieviä, manuaalisia tehtäviä vaan on myös huomattavasti parantanut työntekijöiden keskinäistä viestintää.

Ennen tamigoa lähettelimme sähköposteja henkilökunnalle, mutta he eivät juuri koskaan reagoineet niihin.

Triumph customer case
Jokainen myymälävastaava tietää kuinka hankalaa voi olla saada selkeä kuva liiketoiminnan tilasta Excel-listoja käyttämällä – liikevaihto, tuottavuus ja palkkakustannukset jne. Tämän vuoksi tamigon käyttöönotto oli helppo päätös Triumph Beneluxille, liiketoiminnan optimointi keskittämällä tieto yhteen paikkaan.

Tanskalaiset kollegamme Triumphilla työskentelivät jo tamigoa käyttäen ja olivat tyytyväisiä. Olikin siksi loogista, että myös me otimme tamigon käyttöön, sanoo Lia Vos, Henkilöstöhallinnon Operations Specialist Benelux.

tamigo antaa muutamalla klikkauksella Triumph Beneluxille tietoa useista KPI-mittareista, kuten budjetti, tuottavuus, palkkaosuus, myynti ja työvoimakustannukset. Näiden avulla on helppo verrata suoritusta eri liikkeiden kesken, kiitos tamigon ajan tasalla olevan tiedon.

Palkanhallinnasta vastaavana säästän paljon aikaa tamigon avulla. Voin helposti viedä tamigosta kaikki tarvittavat komponentit palkanlaskentaa varten palkanmaksujärjestelmäämme.

Bolia customer case
On hyvin tavallista, että liikeketjuilla saattaa olla useita eri työvoimanhallintaratkaisuja käytössä eri lokaatioissa – ja kaikki eri toimittajilta. Bolia (jolla on liikkeitä ympäri Eurooppaa), tutustui markkinoihin hyvin tarkasti, ennen työvoimanhallintaratkaisun valintaa: ”Valitsimme tamigon, koska ratkaisu toimi jo useissa eri maissa ja oli helppo käyttää”, sanoo kansainvälinen HR manageri, Anette Sørensen.

tamigo antaa korvaamattoman kuvan henkilöstökuluista ja oikean palkanhallintaprosessin kaikille liikkeillemme.

Kun työllistetään paljon osa-aikaisia työntekijöistä, suunnitelmaan tulee usein muutoksia. Anette Sørensensin mukaan tamigo tekee kuitenkin muutosten hallinnasta todella helppoa ja siinä tarvitaan hyvin vähän työnjohdon resursseja.

Riippumatta maasta tai kulttuurista, ensivaikutelmamme – että tamigo on käyttäjäystävällinen työkalu kaikille työntekijöillemme – on varmistunut.

Sticks N Sushi customer case
tamigo on auttanut Sticks’n’Sushi parantamaan päivittäisiä operaatioitaan.

Yksittäisen työvuorosuunnittelijan on uskomattoman helppo hallita tamigon työvuorosuunnitelmaa. Ja koska työvuorosuunnittelua päivitetään jatkuvasti uusilla ja helppokäyttöisillä ominaisuuksilla, se itseasiassa paranee ja muuttuu helpommaksi jatkuvasti.

Tommy Hvid on myös sitä mieltä, että tamigon mobiilisovellus on nerokas. Sovellus antaa sekä suunnittelijoille että työntekijöillä pääsyn avainominaisuuksiin ja tietoon milloin tahansa, mistä tahansa. Suunnittelijat voivat jakaa vapaat vuorot sovelluksen avulla ja työntekijät voivat vaihtaa vuoroja sekä kirjata poissaolonsa myös liikkeellä ollessa.

On myös mahtava etu, että henkilökuntamme pääsee tamigon etusivulle sekä selaimella, että mobiilisovelluksella, he näkevät siitä aina sisäisten kampanjoiden kuvat ja selitykset.

Danhostel customer case

tamigo luo näkymän, joka on aina ajan tasalla. Tästä syystä tamigo on korvaamaton työkalu.

Vuodesta 2014 lähtien, tamigo on optimoinut Danhostelin henkilöstön suunnittelun Helsingörissä, Tanskassa. Ennen tamigoa, Danshostelin työntekijät kirjasivat työtunnit paperille. Nicolai Stubtoft muistaa: “Oli täydellinen kaaos, kun henkilöstö kirjasi työvuorot paperille ja minun piti käydä kaikkien kanssa läpi, olivatko he muistaneet kirjata kaikki tunnit oikein.”

Danhostelissa, kuten monessa retkeilymajassa tai hotellissa, on kausivaihtelua. Kesäkuukausien aikana on huomattavasti enemmän nuoria, uusia työntekijöitä. Siitä huolimatta, että kesäisin on paljon uusia työntekijöitä, ei Niclas Stubfoltilla kestä kovinkaan kauan opettaa alaisiaan käyttämään tamigoa. Lyhyen perehdytyksen jälkeen, voivat työntekijät vaihtaa vuoroja keskenään, niin että esimiehen ei tarvitse puuttua asiaan.

Loppujen lopuksi ei tarvitse tehdä muuta kuin hyväksyä se, mitä työntekijät ovat keskenään sopineet vuoroista ja se on aivan loistavaa.

Rema1000 customer case

Myymälävastaavan ei tarvitse enää käydä läpi laajaa käyttöohjetta. Yksi avainasioista tamigo:lla on, että liikkeenharjoittajat tarvitsevat ainoastaan muutaman tunnin koulutuksen.

Se että tamigon työvuorosuunnittelu on verkossa ja näin ollen helposti käsien ulottuvilla, on yksi syistä miksi REMA 1000 valitsi tamigon monesta muusta työvoiman hallintaratkaisusta vuonna 2008.

Muilla liikkeillä on erilaisia taloushallinnan ja työvuorohallinnan järjestelmiä, jotka edellyttävät pitkää koulutusta ja jatkuvia päivityksiä, ennen kun se tuottaa lisäarvoa liikkeen harjoittajalle. Valitsimme toisen toimittajan ja onnistuimme kertoi Henkilöstöpäällikkö Svend Halse Petersen.

tamigon ratkaisu ei ole ainoastaan helpottanut liikkeitten työvuorosuunnittelua. Pääkonttori on hyötynyt tamigon palvelusta, käyttämällä vähemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin sekä he ovat saaneet hyvän yleiskatsauksen siitä, miten hyvin koko kauppaketjulla menee.
hotel des nordens is a tamigo customer. the hotel uses tamigo for rota planning, holiday planning, timesheets and timeclock.

”Voimme tehdä nopeita muutoksia työvuorolistaan ja työntekijämme saavat tiedon välittömästi. Meidän ei myöskään tarvitse murehtiä mistän Excel-tiedoston rikkinäisistä kaavoista”, sanoo Ricco Alvarez, Hotel des Nordens:in johtaja.

Hotel des Nordens sijaitsee Harrislee:ssä, Saksassa. Heillä on ollut tamigo käytössä vuodesta 2010. Ennen tamigoa hotellissa käytettiin Excel-taulukkoja työvuorosuunnitteluun ja vanhanaikasta leimauslaitetta työajanseurantaan.

Ricco Alvarez käyttää tamigoa päivittäin pysyäkseen ajan tasalla tulevien viikkojen suunnitelmista. ”Tarkistan henkilöstöprofiilit työvuorosuunnitelmasta varmistuakseni, että olemme suunnittelleet tarvittavat ihmiset vuoroihin. Työvuorosuunnitelman visuaaliset graafit antavan hyvän yleiskuvan ja minun on helppo ottaa yhteys osaston vastuuhenkilöön jos jokin poikkeaa tavanomaisesta.”

Hotelli sijaitsee lähellä Tanskan rajaa ja keskittyy liike- ja huvimatkailijoihin. Hotellissa on kuitenkin Pohjois-Saksan suurin lämmitetty ulkouima-allas ja he saavatkin paljon vieraita sekä Tanskasta, että Saksasta kun kouluissa on lomaa. Tämä tarkoittaa, että kansainvälisten lomien suunnittelu voi olla hankalaa hotellille, mutta tamigo auttaa Ricco Alvarezia tekemään oikeat päätökset:

”Kaikkien työntekijöiden lomapyynnöt kulkevat minun kauttani. tamigon avulla saan helposti näkyvyyden siihen kuka haluaa lomaa ja milloin. Näin tiedän, että meillä on aina tarvittaa määrä henkilökuntaa osastoillamme, varsinkin sesongin aikana.” sanoo Ricco Alvarez.

Varaa aika tamigo-demoon
Käydään läpi yrityksenne tarpeet työvuorosuunnittelun saralla ja katsotaan tamigon perustoiminnot live-ympäristössä.