Kuinka kaupan operatiivinen johto voi luoda kasvua tamigon avulla
Kuinka kaupan operatiivinen johto voi luoda kasvua tamigon avulla

Hallitse KPI-mittareita ja mittaa suoritusta & tuottavuutta kaikkien osastojen ja myymälöiden kesken, paikallisesti tai kansainvälisesti, tamigon avulla. Selkeän näkymän avulla voit helposti optimoida työvoimaan liittyviä toimintoja – joko osasto- tai organisaatiotasolla.

 

tamigon pilvipohjainen ratkaisu, joka kerää työvoimaan liittyvän datan, ennustaa tuottavuutta ja mittaa suorituskykyä, antaa operatiiviselle johdolle paremmat työkalut joilla tehostaa toimintoja ja rakentaa kestävää kasvua.

Näe kuinka voit optimoida toimintaasi – varaa maksuton demo
Coo or manager photo
Coo or manager photo
5 tapaa joilla operatiivinen johto voi parantaa toimintojaan kaupan-alalla:

Mittaa suoritusta läpi myymäläketjun. Ennusta ja katso tuloksia tamigon avulla. Seuraa trendejä kaikista osastoista ja myymälöistä kerätyssä datassa ja mittaa henkilöstön tuottavuutta nähdäksesi mitkä liikkeistä loistavat ja mitkä tarvitsevat optimointia.

 

Rakenna kestävää kasvua. Jalkauta strategiasi ja kasvata liiketoimintaasi tamigosta saadun tasaisen ja luotettavan datan avulla.

 

Paranna viestintää esimiesten kanssa. Luo yhteinen pelikenttä yksittäisten liikkeiden välille keräämällä kaikki työntekijätiedot, päivitykset ja viestintä YHTEEN helppoon ratkaisuun.

 

Varmista kannattavat suunnitelmat ja selkeät työvoimakulut. Lataamalla budjetin tamigoon, sekä johto, että paikalliset suunnittelijat näkevät selvästi kaikkien pisteiden vuorot ja voivat tarkastella työvuorokustannuksia.

 

Määrittele ja seuraa KPI-mittareita. Määrittele yhteiset mittarit saadaksesi vertailukelpoista dataa josta voit nähdä parhaiten toimivat tai optimointia tarvitsevat toimipisteet.

Overview of hours screenshot

tamigo on tuonut pääkonttorille, sekä myymäläpäälliköille mahdollisuuden katsoa tulevia palkkaprosentteja, työvoimakuluja ja liikevaihtoa – ja näitä voidaan katsoa tänään, huomiselle tai kolmen kuukauden päähän.

Svend Halse Petersen
Rema 1000, HR Manager