Online-kellokortti Majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluille.
Online-kellokortti Majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluille.

Online-kellokortin avulla työntekijäsi kirjautuvat helposti sisään ja ulos vuoroistaan. Tämän avulla saat täyden näkymän siihen kuka on töissä, onko myöhästymisiä. Voit mitata läsnäoloa eri myymälöiden ja osastojen kesken.

 

Online-kellokorttiratkaisumme, tamigo Touch, toimii älypuhelimessa, tabletissa, tietokoneella ja kassa-järjestelmissä. Se on helposti ymmärrettävä tapa työntekijöille seurata työaikaansa ja palkkahallinnolle varmistaa oikeat tunnit.

Varaa maksuton demo kuullaksesi lisää tamigo Touch kellokortista.
Man checking in on tablet photo
Man checking in on tablet photo
4 tapaa joilla yrityksesi hyötyy online-kellokortin käytöstä:

Maksat vain tehdyistä tunneista. Sisään- ja uloskirjauksia verrataan suunniteltuihin vuoroihin.

 

Saat hälytyksen myöhästymisistä. Jos työntekijä on myöhässä tai ei kirjaudu vuoroon, voit reagoida ja välttää alimiehityksen. Lisäksi näet trenditietoa myöhästymisistä ja puuttuvista kirjauksista.

 

Varmista sopimuksenmukaisuus taukojen pituuksissa ja työajan pyöristyksissä. Voit olla rauhassa kun tiedät, että pyöristyssäännöt ja tauot lisätään automaattisesti vuoroihin työehtosopimuksen mukaan.

  

Paremmalla datalla parempiin prosesseihin. Digitalisoimalla aika- ja läsnäolotiedot, osastot saavat luotettavaa tietoa, jonka avulla parantaa ajankäyttöä.

Touch screenshot

tamigo korjaa haluttaessa automaattisesti aloitusajan vuoronmukaiseksi, vaikka kirjaus tehtäisiin aikaisin ylityötuntien toivossa. Tällä tavoin oikea palkanmaksu on taattu.

Anders Nilsson
BAR Social Eating, Controller