Optimoi henkilöstön toimintoja liiketoiminnassasi tamigon avulla.
Optimoi henkilöstön toimintoja liiketoiminnassasi tamigon avulla.

tamigo työvoimanhallinnan avulla teet oikeita päätöksiä liiketoiminnassasi – sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä.

 

Korvaa aikaa vievä hallinto automaatiolla: Vuorojen suunnittelusta budjetointiin ja palkkavientiin. Saat näkyvyyttä tuleviin henkilöstötarpeisiin, palkkakuluihin ja liikkeidesi myyntiin – kaikki YHDESSÄ ratkaisusssa.

Varaa ilmainen demo kuullaksesi lisää
Shop photo
Shop photo
5 tapaa jolla kaupan-alan yritys hyötyy tamigosta:

– Vältä yli- tai alimiehitys liikkeissäsi. Datan avulla tamigo voi auttaa ennustamaan ja vuorottamaan oikean määrän työntekijöitä, ottaen huomioon eri tekijät kuten kävijämäärät tai vuodenajat.

 

– Parempaa mittausta reaaliaikaisen datan avulla. Mittaa helposti kaikkia liikkeitä tai osastoja perustuen tuottavuuteen, palkkaprosenttiin ym.

 

Varmista oikeat palkat – joka kerralla. Koko henkilökunta voi käyttää tamigon leimausratkaisua työajankirjaukseen. tamigo laskee automaattisesti palkat ottaen huomioon lisät ja ylityöt työehtosopimuksen tai paikallisesti sovitun mukaan.

 

Hallitse ja optimoi työvoimakustannuksia. tamigon avulla tiedät aina mitä aikataulusi maksavat ja ovatko suunnittelemasi työvuorot taloudellisesti kannattavia eri osastoilla ja paikkakunnilla.

 

Suunnittele ja katso työvuoroja mobiilisovelluksella. Hallitse vuoroja, hyväksy poissaoloja tai vaihtoja. Maksuttomalla sovelluksella henkilökunta näkee, valitsee ja vaihtaa työvuoronsa, anoo vapaata ja kommunikoi.

Timesheet screenshot

Kun henkilökunta koostuu nuorista, on suuri plussa, että työvuorot ja vuorojen vaihdot kommunikoidaan tamigon käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen avulla.

Anita Møllebro
Retail Design Manager, Lakrids by Johan Bülow