Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Tukemme on avoinna 9:00-16:00 maanantaista perjantaihin. Vastaamme pyyntöihin 24 tunnin sisällä.

 

Tarvitsetko apua tukipalvelutuntiemme ulkopuolella? tamigo Help Center on aina avoinna.

Kirjaudu Help Center:iin

Teemme asiat helpommaksi

Tuki
Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi. Auttaaksemme parhaalla mahdollisella tavalla, tarjoamme tukea omalla kielelläsi.
Koulutus ja workshop -sessiot
tamigo on helppo käyttää. Alkuun tarjoamme käytännön workshop -sessiota joissa esimiehet ja vuorosuunnittelijat pääsevät tekemään suunnitelmia ja oppivat käyttämään sovellusta. Tavat vaihtelevat webinaareista ja puheluista aina paikan päällä tehtäviin koulutuksiin.
Virtuaalinen opas
Virtuaalioppaamme auttaa perusasetusten tekemisessä ja näyttää sinulle mitä missäkin kohtaa pitää tehdä. Opi lisämään työntekijöitä, editoimaan etusivua, hallitsemaan vuoroja jne.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka ilmainen kokeilujakso toimii?
Sinun tarvitsee vain rekisteröityä 30 päivän kokeilujaksolle ja saat sähköpostilla kirjautumistiedot. Kirjauduttuasi sinulla on täysi pääsy kaikkiin tamigon ominaisuuksiin, mukaan lukien työvuoroihin sisään- ja uloskirjautuminen ja täysi tuki.
Mitä tapahtuu kun kokeilujakso päättyy?
Sinulla on 30 päivää aikaa kokeilla tamigoa ilmaiseksi! Jos päätät jatkaa tamigon käyttöä kokeilujakson päätyttyä, datasi säilyy ja voit jatkaa käyttöä normaalisti. Jos et halua jatkaa, datasi poistetaan.
Kuinka hinnoittelu toimii?
Hinta koostuu palvelupaketin hinnasta per osasto per kuukausi (lisäksi mahdolliset lisäpalvelut). Mitään aloitusmaksua ei ole. Workshopit, kustomoidut ohjeet, - virtuaalioppaat, videot ja projektinhallinta laskutetaan erikseen. Katso Hinnoitteluamme saadaksesi lisätietoa.
Onko tamigo GDPR-yhteensopiva?
Voit olla varma, että olemme! Tutustu Trust Centre-sivuun saadaksesi lisätietoa.
Tarvitseeko minun asentaa ohjelmistoja?
Ei – tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, josta on internet-yhteys.
Tukeeko tamigo integraatioita?
Voimme integroida lähes minkä tahansa järjestelmän kanssa. Kato tarkempia tietoja Integraatio-sivullamme.
Mitä selaimia voin käyttää?
Voit käyttää tamigoa millä tahansa selaimella (suosittelemme Chrome-selainta), tai mobiilisovelluksellamme.
Selain vs. Mobiilisovellus
Molemmat versiot on tarkoitettu kaikille. Selainversio antaa pääsyn kaikkiin tamigon ominaisuuksiin ja sallii suunnittelijoille ja esimiehille täydellisemmän yleiskuvan. Mobiilisovellus mahdollistaa päivittäiset työvoimanhallinnan tehtävät, sekä antaa työntekijöiden tarkistaa vuoronsa liikkeellä ollessaan.
Mitä kieliäversioita on saatavilla?
tanska, kiina (beta), tsekki, hollanti, englanti (AU, UK, US), suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, islanti, italia, japani (beta), norja, puola, portugali, slovakia, espanja, ruotsi.